You are currently viewing Grupa CHUI, Jazz orkestar HRT-a, Andreas Marinello i Esad Ribić u Dancing Bear shopu!
  • Post category:Domaće / News
Druženje s grupom CHUI, Jazz orkestrom HRT-a, Andreasom Marinellom i Esadom Ribićem u subotu 11.11.2017. točno u 12:00 h u Dancing Bear shopu, Gundulićeva 7
Samo za ovu prigodu svim kupcima će novi dvostruki CD grupe  CHUI I JAZZ ORKESTRA HRVATSKE RADIOTELEVIZIJE ‘Chui ovu glazbu’ biti dostupan po promotivnoj specijalno formiranoj cijeni od 70 kn, a svaki kupac dobit će na poklon plakat s naslovnicom izdanja uz potpis autora Esada Ribića.

Chui i HRT Jazz

Pozivamo sve poklonike CHUI-jeve glazbe koji su očarani tim spojem suvremene klupske plesne glazbe s jazzom, elektronikom i rock’n’roll-om, a koja je sad, sljubljena sa sjajnim Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije, objavljena na  dvostrukom albumu CHUI I JAZZ ORKESTAR HRVATSKE RADIOTELEVIZIJE ‘Chui ovu glazbu’ da ne propuste ovo druženje uživo koje je zakazano za subotu 11.11. 2017. točno u podne u Dancing Bear CD shopu u Gundulićevoj 7.

Uz članove  benda CHUI biti će nazočni Andreas Marinello, šef dirigent Jazz orkestra HRT-a i brojni drugi važni sudionici ovog fantastičnog albuma te Esad Ribić – svjetski priznati strip majstor koji je ilustrirao omot albuma. Samo u subotu svi kupci ovog dvostrukog CD-a, ovjenčanog sjajnim kritikama svih glazbenih kritičara, CHUI I JAZZ ORKESTAR HRVATSKE RADIOTELEVIZIJE ‘Chui ovu glazbu’ moći će kupiti po promotivnoj specijalno formiranoj cijeni od samo 70 kn, a svaki kupac dobit će na poklon plakat s naslovnicom izdanja, a u terminu od 12:00 – 13:00 sati uz potpis autora Esada Ribića.