Chui i Jazz orkestar HRT-a imaju zajednički album ‘Chui ovu glazbu’

Jedna od najhvaljenijih i najposebnijih domaćih grupa koja se pojavila u zadnjih deset godina na ovim prostorima, grupa Chui objavila je album ‘Chui ovu glazbu’ u kolaboraciji s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije. Devet pjesama, koliko ih ukupno nosi dvostruki album, možete pronaći u Dancing Bear CD shopovima u Zagrebu, Splitu i Osijeku u obliku CD-a ili ga možete slušati online na streaming servisu Deezer. Album preslušajte klikom na ovdje

Dva rasprodana koncerta Chuia i Jazz orkestra HRTa održana u Muzeju suvremene umjetnosti potvrdili su potrebu da se ovaj odličan materijal zabilježi i na nosaču zvuka. Vrhunski aranžiran i odsviran dvostruki CD album “Chui ovu glazbu” predstavlja pravu poslasticu na domaćoj glazbenoj sceni. Aranžmani Joea Kaplowitza, Andreasa Marinella i Luke Žužića pod dirigentskom palicom šefa dirigenta Andreasa Marinella sljubili su Jazz orkestar i Chui u jedno tijelo koje suvereno leti glazbenim svemirom i spaja prošlost i budućnost u uzbudljivo sada.

Dvostruki CD “Chui ovu glazbu“  kao bonus uključuje i pjesmu “Tebi putujem” u kojoj se Chuievcima pridružila i naša glazbena diva Josipa Lisac. Pjesma koju su već mnogi proglasili pjesmom godine napisali su Toni Starešinić i Željka Veverec, a producirao Zvonimir Dusper Dus.

Omot je ilustrirao svjetski priznati strip majstor Esad Ribić koji već godinama oduševljava fanove Marvelovih super junaka.

Glazbeni portal Muzika.hr, u svojoj recenziji albumu je dodijelila čistu 5-icu. Recenziju možete pročitati ovdje

Novosti grupe Chui pratite na njihovom Facebook pageu.

 

 

Max Hozić snimio video spot za singl "Dajem sve za nas"

October 27, 2017

The Riverpool snimio novi singl 'Ne mogu biti sam'

October 27, 2017