‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’, Kojoti objavili luksuzni 3CD box set

Grupa Kojoti koja je početkom 2017. godine koncertom na festivalu Brijačnica prekinula svoje sedamnaestogodišnje diskografsko i koncertno mirovanje najprije je održala veliki niz ljetnih koncerata diljem Hrvatske i regije; potom su u razmaku od samo tjedan i pol dana izbacili čak dvije nove pjesme i dva nova video spota, ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’, da bi zatim sve to ovjenčala sjajnim samostalnim koncertom u punoj Tvornici Kulture održanim u subotu 9. prosinca. I, tim koncertom te dvijema novim pjesamam koje prate ritam aktualnog vremena, potvrdili da su Kojoti ponovno došli da bi još neko vrijeme ostali.

A, upravo na koncertu u Tvornici u prodaju je prvi put pušten box set ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’ u kojem su upakirana sva tri remasterirana albuma Kojota – ‘Kojoti’, ‘Halucinacija’ i ‘seks Disco Kung Fu’ – obje nove pjesme ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’, bonus pjesma s Goranom Baretom ‘Ona je moja’, demo materijale na engleskom s prvim pjevačem Robertom Bušićem Bušom, pregršt arhivskih fotografija te s tekstovima osnivača, gitarista i autora Kojota Davora Viduke te ostalih pripadnika glazbene scene i novinarstva koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u karijeri grupe.

Za vizualno oblikovanje box seta zadužen je Darko Kujundžić, isto kao i za must-have box setove grupe Majki i Darka Rundeka.

Box set ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’ može se slušati i na Deezeru: http://www.deezer.com/hr/album/53149632

Grupa The Riverpool novim singlom i video spotom 'Ne mogu biti sam' najavljuju skorašnji izlazak albuma prvijenca!

December 11, 2017

Majice popularnih bendova, pjevača i pjevačica od -50% !

December 11, 2017