Izabela Martinović ponovno na sceni!

Atraktivna Izabela Martinović sa svojim vrhunskim specifičnim vokalom vraća se u velikom stilu s novom pjesmom Opusti se

Nakon višegodišnjeg izbivanja sa hrvatske glazbene scene, atraktivna Izabela Martinović vraća se u velikom stilu s novim singlom ‘Opusti se’. Višestruka pobjednica Splitskog festivala, ove godine, predstaviti će se na Prokurativama s vrlo živom i poletnom ljubavnom pjesmom naslovljenom ‘Opusti se“. Izabela je s tom skladbom ostala bliska svom dosadašnjem glazbenom izričaju, ali je započela suradnju s novim autorskim timom u kombinaciji Split – Rijeka – Zagreb. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Lara Hajdarpašić dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Aleksandar Valenčić.  Ova autorska kombinacija i Izabela sa svojim specifičnim, vrhunskim vokalom pokazuje se kao dobitna te zajednički donose odličan singl  ‘Opusti se’ !

Ova glazbena diva snažno je obilježila desetke godina hrvatske glazbe, a ovo je samo kratki pregled umjetničkog djelovanja Izabele Martinović: od 1994-2000. pjevala je u grupi Stijene, objavila je dva albuma; ‘Obećanje’ (1998.) i ‘Okreni se’ (2000.), višestruka je pobjednica Splitskog festivala pa je tako 1996. pobjedila i osvojila Grand Prix s pjesmom “Znaj, volim te” koja je i danas itekako zastupljena u radijskom eteru dok je  1999. osvojila 1. nagradu stručnog žirija s pjesmom “Ćaća moj”, a 2000. okitila se 1. nagradom publike u prvoj izlučnoj večeri Splitskog festivala s pjesmom “Dođi nam dođi”, a zatim je nastupila višegodišnja pauza.

Izabela nastavlja svoje glazbeno putovanje i s puno žara bacila se u realizaciju novog odličnog singla ‘Opusti se’ koji će predstaviti na ovogodišnjem festivalu Split 2018 jer Izabela i Splitski festival vole se javno 🙂

Za odličnu pjesmu snimljen je i odličan prateći video spot ćiju režiju i produkciju potpisuje Boštjan Vučak, Studio BORA.

 

The MICEKSi objavili novi singl MEKSIKO

June 11, 2018

Berin Tuzlić prvi na Balkanu u projektu dRUMELODY donosi sintetički vokal na novom albumu 'Hyperbola' (CD/LP)

June 11, 2018