KOJOTI – EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU !

NOVI SINGLE EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU  posvećen je svim počupanim magnolijama Grada Zagreba, ali i ‘’svim počupanim i potrganim magnolijama cijeloga svijeta’’

Single je naslovljen EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU i ujedno je to četvrta nova pjesma koju su Kojoti snimili od kada su krajem siječnja 2017. godine napravili svoj veliki come back.

‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’ nešto je ‘’mekša’’ od prijašnjih singlova ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Nova riječ’ I ‘Ljubav u kvaru’, ali I dalje prati prepoznatljiv kojotovski gitraski riff. Kao što sam naslov sugerira, tema pjesme bavi se aktualnim, negativnim događanjima u svijetu i zemlji.

Nakon singla, na red dolazi i animirani video kojeg I ovoga puta potpisuje sve traženiji redatelj mlađe generacije Dalibor Barić. Autor teksta I glazbe je Davor Viduka. Produkcija Davor Viduka. Mastering: Labosh

 Kojoti ove subote 9. Lipnja sviraju u sklopu programa Ljeto u MSU!, u petak 8. svibnja njihove fanove razveselit će vijest da će prvi vinyl Kojota biti dostupan u prodaji, naslovljen ‘Najboljih 11!’’

Singl ‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’ posvećen je svim počupanim magnolijama Grada Zagreba, ali i  ”svim počupanim i potrganim magnolijama cijeloga svijeta”’!

Uoči koncerta u sklopu programa ‘Ljeto u MSU!’ gdje će Kojoti nastupiti ove subote, 9. lipnja, taj punokrvni rock n roll bend isporučuje nam i 4. singl naslovljen ‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’. Tim potezom, koji uključuje i singlove ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Nova riječ’ i ‘Ljubav u kvaru’, Kojoti definitivno stavljaju finalanu točku na priču o uspješnim povratničkim koncertima i najavljuju izlazak novog studijskog albuma koji će biti objavljen do kraja ove godine.

Ovaj bend, ljubiteljima rocka prepoznatljiv po čvrstim gitarskim rifovima je od svog povratka na scenu u veljači 2017. godine do danas odsvirao velik broj koncerata diljem Hrvatske i regije, objavio luksuzni box set ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’ koji objedinje sva tri do sad objavljena albuma ‘Kojoti’, ‘Halucinacija’ i ‘Sex Discko Kung Fu’,  te je do sada sveukupno snimio 6 novih čvrstih pjesama od kojih će tri premijerno biti izvedene live upravo na krovu MSU-a 9.6.. Kao i kada je riječi o prethodnim gore spomenutim, novim pjesmama, Kojoti su i ovoga puta potegnuli do Kastva u studio Mateja Zeca. Te su uz single ‘Evoluciju…’ tamo snimili još dvije pjesme, a u jednoj od njih gostuje im kolega Kandžija koji je i sam upravo izbacio novi solo album ‘Beton’ i koji će Kojotima biti specijalni gost na koncertu u MSU.

Ulaznice za koncert Kojoti – Ljeto u MSU! Mogu se po cijeni od 85 kn nabaviti u sustavu Eventim.

Singl ‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’ dobio je i animirani video spot kojeg potpisuje sve traženiji redatelj glazbenih video spotova Dalibor Barić.

Priču o novom singlu Kojota finiširat ćemo viješću da se do kraja ovog tjedna u Dancing Bear shopu očekuje njihovo prvo vinilno izdanje, best of LP, ‘Najboljih 11!”

 

POGLEDAJ - CHUI feat. BORIS ŠTOK

June 5, 2018

The MICEKSi objavili novi singl MEKSIKO

June 5, 2018