Kojoti izbacili novi video i otkrili tko će im biti gosti na koncertu 9. prosinca u Tvornici Kulture

Erotic Biljan and His Heretics, davno potvrđeni junaci domaće garage rock scene, nastupit će kao gosti na prvom samostalnom, zagrebačkom koncertu grupe Kojoti ove subote, 9. prosinca u Tvornici Kulture. Erotic Biljan and His Heretics i Kojoti osim dugogodišnjeg prijateljstva i ljubavi prema čistom rock ‘n’ rollu te čvrstim gitarskim riffovima, dijele i grad Vinkovce odakle dolazi osnivač Heretica, Zvonimir Biljan, te istu izdavačku kuću, Dancing Bear, za koju su oba benda objavila sve svoje albume.

Publiku će dobro i kvalitetno zagrijati za ono što što će uslijediti nakon – koncert Kojota koji su najavili pravi koncertni spektakl, impozantnu scenografiju, dobar zvuk, izvodit će svoje najveće hitove “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Razuzdan i lud” na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme),”Halucinacija”, “Sto milja”, “Izgubljen u svemiru”, “Moćan san” te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla “Mi ne pripadamo tu” i “Nova riječ” za koju upravo sada gledamo premijeru. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Uz sve to, na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta “Dragocjeno Raskošno Blistavo”. Boxset će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosnica biti pušten u regularnu prodaju.

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

Prosinac u znaku legendarnih Pink Floyda!

December 5, 2017

Grupa The Riverpool novim singlom i video spotom 'Ne mogu biti sam' najavljuju skorašnji izlazak albuma prvijenca!

December 5, 2017