La Lana ne srami se svojih čudnih navika. Evo kako provaljuje u svoj stan

La Lana zasitila se “novog normalno” koje nam se nameće te je prigrlila “novo nenormalno”. U svom novom TikTok videu pokazuje svoje najdraže čudne navike koje su kod nekih izazvale zgražanje.

Pogledaj TikTok video

Jedna od navika koju pokazuje u svom videu je provaljivanje u vlastiti stan kada joj ključ ostane u stanu. U videu se vidi kako u takvim situacijama upada u svoj stan poput Spidermana. Također, u snimci pokazuje svojim fanovima u kakvoj odjeći šeće psa te kako jede sirovo meso, što je posebno razbuktalo njen TikTok profil komentarima. Jesu li sve te čudne navike rezultat pandemijske manije kojom smo svi okruženi?

Odgovor na to pitanje je – ne. Naime, u svjetlu svog novog singla “How Will I Know” koji progovara o zaljubljenosti, La Lana odlučila je napraviti video kojim će poručiti svima kako ne smijemo skrivati svoje čudne navike te kako je bitno pronaći nekoga tko će nas voljeti takvima kakvi jesmo. Čak i ako su ljudi solo, ne smije im samopouzdanje biti pokolebano zbog čudnih navika jer svatko od nas ima pomalo neobične navike koje nas čine posebnima te zbog kojih možemo biti još više voljeni. U vremenima kada nam se nameće fraza “novo normalno”, La Lana svojim “novim nenormalnim” potiče sve da budu opušteni i da je dobro ponekad biti malo lud jer nam je normalno dosadilo.

Za one koji još ne znaju, La Lana je nedavno objavila obradu dance pop hita “How Will I Know”, 35 godina nakon što je originalni singl objavila R&B diva Whitney Houston. Laninu glazbenu posvetu osamdesetima producirao je Guy Arthur, novo lice europske dance glazbene scene. Zajedničkim snagama stvorili su zarazni spoj retro i modernog koji mami na ples, ali i na TikTok challenge #HowWillIKnow. Možda Whitney Houston nije pjevala o zaljubljivanju u “freakove”, ali je zato Lana ovim challengeom dala novo značenje ovoj kultnoj pjesmi.
***
Pogledaj challenge #HowWillIKnow na Laninom TikToku i poslušaj njen novi singl “How Will I Know”.

 

Ogenj kontrira božićnim pjesmama novim ljubavnim singlom "Zela si me"

December 15, 2020

Ogenj zaokružuju godinu snimkom spektakularnog koncerta s promocije novog albuma "Si kak jen"

December 15, 2020