Matija Cvek SVJETSKI VOKAL ZA HRVATSKE GLAZBENE VISINE!

Matija Cvek – izuzetno talentirani mladi glazbenik fantastičnog vokala kojeg je, ponajviše, zagrebačka publika imala priliku čuti uživo na brojnim svirkama i uvjeriti se kako funkcionira pred najstrožim kritičarima, njima samima. Iza njega nalaze se i veliki nastupi pred strukom poput Runjićevih večeri, HRT-ove emisije “A strana” ali i svjetska pozornica gdje je kao back-vokal Jacquesa predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2017.
U iznimno bogatom repertoaru Matijinih nastupa dominira scenska drskost i moderan zvuk pa su se tako našli i Dino Dvornik, Songkillersi, Charlie Puth i Bruno Mars – glazbeni utjecaji koji garantiraju unikatan pristup glazbi i  eklektičnost izričaja.

Matija Cvek predstavlja nam svoj novi singl “Visine”, pjesmu koja objedinjuje svu puninu njegova talenta na jedan nježniji i lirski način. Pjesma je to za koju je stihove napisao sam Matija Cvek, a koautorski glazbu potpisuje uz Mislava Žabarovića dok se za aranžman pobrinuo Alan Dović.
“Visine” su pjesma koja se polako rastvara poput glazbene kutije i izvlači svu silinu, kako emocija tako i vokala ovog sjajnog glazbenika.
Ne sumnjamo kako će vas ovaj topao vokal predodređen za velike pozornice natjerati da se ovog proljeća zaljubite i odete s njim u “glazbene visine”!

 

Ogenj u Tvornici Kulture 28.4.

April 20, 2018

Dva fantastična vokala osvajaju radijski eter sa singlom 'Ako nam ljubav preživi noć'

April 20, 2018