My Buddy Moose i njihov hvaljeni album ‘IV’

Riječka grupa My Buddy Moose objavila je jedan od najboljih domaćih albuma ove godine,  prema mišljenju glazbene kritike. Album naslovljen jednostavno ‘IV’ je čak i prije službenog izlaska, zainteresirao javnost, a prava poplava odličnih kritika i recenzija krenula je početkom ljeta kada je u izdanju Dancing Beara ugledao svjetlo dana.

Snimljen u kastavskom studiju GIS, mixan na relaciji Rijeka-Hamburg i masteriran u Seattleu, album donosi 10 novih pjesama u kojima su My Buddy Moose nastavili svoje putovanje prostranstvima americane, power popa i indie-rocka, izlazeći pritom i u rukavce nekih novih glazbenih izričaja. Za odličnu produkciju zaslužni su, uz članove benda, Matej Zec i Matthew Emerson Brown, poznat po suradnji s mnogim velikim glazbenim imenima.

Album “IV” je doživio i svoje vinilno izdanje koje uz jedinstveni dizajn Envera Krivca i Dobriše Radovanovića predstavlja pravi užitak za uši i oči.

Ove riječane mnogi smatraju jednim od najboljih domaćih live bendova čiji energični nastupi rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

 

Kojoti snimili tri nove pjesme, najavili izlazak boxseta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo' i koncert 9.12. u Tvornici Kulture

November 17, 2017

Gitaristički virtuoz i skladatelj Damir Halilić HAL objavio je luksuzno izdanje za sve gitariste! Knjigu s notnim zapisom+2 DVDa 'Atlantis'

November 17, 2017