Ogenj zaokružuju godinu snimkom spektakularnog koncerta s promocije novog albuma “Si kak jen”

Ogenj svoju uspješnu glazbenu godinu zaokružuju sa snimkom koncertnog spektakla “DOMAJ smo SI KAK JEN”. Fakini iz koprivničkog benda odlučili su sve počastiti sjajnom glazbeno-scenskom poslasticom kojom je bend podignuo produkcijsku i glazbenu ljestvicu u visine gdje se malo tko tako vješto i dobro snalazi.

Ognjena družina koncert je održala početkom listopada u prekrasnom ambijentu koprivničke Bašće, a snimka se može pogledati na službenom YouTube kanalu etno-folk-rock punkera.

Unatoč svim otegotnim okolnostima zbog pandemije koronavirusa, Ogenj su u potpunosti uspjeli u svojem naumu okupljanja fanova na koncertu kakav još nije viđen na ovim prostorima. Svaki segment koncertnog spektakla zabilježen je glazbeno-dokumentarnim zapisom koji će ostati testament, ne samo ovih ludih vremena koji su neprijateljski prema live koncertima, već i testament ogromnog truda koji su uložili kroz zadnjih nekoliko godina da bi došli do razine kvalitete koja nadmašuje i hrvatske granice. Osim što su Koprivničanci realizirali koncert koji bi bio čudesno dobar i u normalnim vremenima, Ogenj su servirali i melem za sve ljubitelje dobrih koncerata koji su umorni od live stream koncerata.

Pomno organiziran koncert začinili su odlično ozvučenje, light show, dvije pozornice, kao i Folklorni ansambl Koprivnica, Gudački kvartet Libra te Koprivničke mušketire i haramije koji su koncertu dali dodatnu glazbenu i scensku vrijednost te rijetko viđen ognjeni vizual fantastično uklopljen u glazbeni izričaj benda.

Nastup neće ostati zapamćen samo po tehničkoj perfekciji, već i po beskompromisnoj energiji koju su Ogenj iznijeli svirajući pjesme s prvijenca “Domaj”, kao i sviranjem pjesama s aktualnog albuma “Si kak jen”. Glazbenu furiju Ognja u Koprivnici zabilježio je Studio jeka.

Za kraj bi valjalo parafrazirati stihove aktualnog singla dok uživate u snimci koncerta – Zeli ste nas, nek vam bu, puščamo se!

Etno-folk-rock punkeri iz Koprivnice Ogenj u 2020. su objavili drugi studijski album “Si kak jen” koji je objavljen pod etiketom diskografske kuće Dancing Bear. Aktualni album svoje je mjesto našao na svim relevantnih ljestvicama top izdanja u 2020. godini, a k tome konkurira za najbolji domaći album godine. Osim najnovijeg singla “Zela si me”, na aktualnom albumu nalaze se i singlovi “Moreš ti to”, “Zanavek buš moja” i “Kaj nebi bilo”, a u 2021. bend planira izbaciti još singlova s najnovijeg albuma.

Za više informacija, Ogenj pratite na  službenom Facebook i Instagram profilu benda, a čitav koncert iz Koprivnice pogledajte putem poveznice.

Album “Si kak jen” potražite u svim Dancing Bear prodavaonicama i slušajte na linku – https://lnk.to/OgenjSiKakJen

La Lana ne srami se svojih čudnih navika. Evo kako provaljuje u svoj stan

December 22, 2020

Vratio se Ed Sheeran i uljepšao nam Božić s novom pjesmom "Afterglow"

December 22, 2020