Vesna Pisarović feat. Truth & Tribe objavili singl ‘Ne vjeruj zvijezdama’

Jazz glazbenica Vesna Pisarović u suradnji sa sastavom Truth & Tribe snimila je novi singl naslovljen „Ne vjeruj zvijezdama“ koji objavljuje pod okriljem Dancing Beara.
Autor glazbe je Duško Rapotec, stihova Robert Prilepić, a aranžman potpisuje Mak Murtić.
“Ne vjeruj zvijezdama” je ljetna, pitka pjesma koja donosi dašak novog, drugačijeg zvuka za koji je zaslužan Mak Murtić koji je s jednim suvremenim aranžmanom pjesmu učinio posebnom kao i njegov sastav Truth ≠ Tribe kojeg čine odlični glazbenici: Luka Čapeta (električna gitara), Jurica Rukljić ( tuba /s elektronikom), Nenad Kovačić – perkusije i Mak Murtić (tenor saksofon, flauta). Pjesma je snimljena live, a za produkciju se pobrinuo Ante Prgin Surka.
Vesna Pisarović se raduje svom prvom nastupu 18. kolovoza 2018. u Šibeniku na ovogodišnjoj 21. Večeri dalmatinske šansone gdje će sa sastavom Truth & Tribe predstaviti pjesmu „Ne vjeruj zvijezdama“ i dodala:

„ Nakon punih dvanaest godina “Ne vjeruj zvijezdama” je moj prvi singl jedne autorske pjesme, a i također je prvi put da sudjelujem na Festivalu dalmatinske šansone. Pjesmu mi je poslao i ponudio Duško Rapotec, a ona mi se svidjela odmah na prvo slušanje jer me je melodijom, a posebno harmonijom podsjetila na dobri stari domaći evergreen. Upravo onakav kakvim sam se bavila neko duže vrijeme i objednila ih na svom posljednjem albumu “Naša velika pjesmarica” ( http://vesnapisarovic.me/pjesmarica ).
Ono što me u pjesmi također zaintrigiralo jest kako bi pjesma zazvučala s jednim suvremenom i čak pomalo provokativnim aranžmanom. Odgovor na to je dao Mako Murtić koji je radio aranžman za pjesmu te njegov sastav Truth ≠ Tribe s kojima je bilo doista zadovoljstvo muzicirati. Vjerujem da je ovo samo početak jedne lijepe buduće suradnje i početak niza nekih novih napisanih i još nenapisanih pjesama.“

My Buddy Moose predgrupa Calexicu u Ljubljani i Rijeci

August 8, 2018

IZABELA MARTINOVIĆ feat. ŽARKO RADIĆ nastupit će na Šibenskoj šansoni s odličnom pjesmom 'Daj mi znak'

August 8, 2018