Alanis Morissette najavila deluxe izdanje albuma Jagged Little Pill

Sedmerostruka dobitnica Grammyja, Alanis Morissette će sljedeći petak, 26. lipnja objaviti digitalnu deluxe verziju kultnog albuma “Jagged Little Pill”. Izdanje pored 13. originalnih pjesama koje je producirao Glen Ballard donosi i live akustične snimke nastupa u londonskoj koncertnoj dvorani Shepherd’s Bush, održanog u ožujku 2020.

Kao jedan od najutjecajnijih glazbenih albuma devedesetih kanadske glazbenice Alanis Morisette, “Jagged Little Pill” je proslavio svojih 25 godina 13. lipnja. Prilikom objave 1995. album je predstavljao kulturni fenomen i postigao je instantan uspjeh kod kritike i publike. Tijekom godina s 33 milijuna prodanih primjeraka postigao je 17 puta platinastu nakladu čime se našao na 16. mjestu liste najprodavanijih albuma.

Objavu ovog deluxe izdanja obilježit će i predstavljanje remasteriranih službenih spotova najvećih singlova s albuma u 4K verziji. U nedjelju, 28. lipnja u 18:30 sati po lokalnom vremenu obožavatelje će na YouTube kanalu počastiti prikazivanjem “Jagged Little Pill, Live”, videa koji je zabilježio svjetsku turneju 1995./1996. i na kojem se uz koncertne izvedbe svih pjesama s albuma nalazi i rijetki dragulj “No Pressure Over Cappuccino.”

MATÍJA predstavlja razigrani i snažni singl “Budi mi sve” i impresivan video u kojem glumi i njen zaručnik

18 lipnja, 2020

Neil Young nakon skoro pet desetljeća čekanja izbacio 'izgubljeni' album "Homegrown"

18 lipnja, 2020