Ava Max predstavila novi album “Heaven & Hell”

Globalna pop senzacija Ava Max, koja je već tijekom kratke karijere svojim singlovima prešla 4 milijarde streamova, danas je predstavila svoj iščekivani debitantski album “Heaven & Hell“. Album pronađite u Dancing Bear web shopu.

Heaven & Hell predstavlja svjetlo i tamu, dobro i zlo, vraga i anđela na tvom ramenu”, rekla je Ava o značenju iza naslova albuma. “Raspravljam o dualnosti izazova s kojima se svakodnevno susrećemo. Neke pjesme nose u sebi tamu; druge su pjesme pozitivnije. Heaven & Hell je sredina.”

Ava je uz album danas razotkrila i novi video za pjesmu “Naked”, a režirala ga je Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Halsey, Doja Cat). “Riječ je o stvarnim emocijama koje proživljavamo”, rekla je Ava o značenju koje stoji iza pjesme. “Ako ne znate moj um, dušu i srce, nikada me nećete znati ni da me vidite golu. Mi smo više od naših fizičkih tijela. To sam željela pokazati.”

Osam novih pjesama našlo je svoje mjesto na albumu uz svima dobro poznate uspješnice “Sweet But Psycho“, “Who’s Laughing Now“, “So Am I“, “Salt” i “Kings & Queens“, od kojih posljednji spomenuti već tjednima vlada brojem jedan europskog airplay charta te se nastavlja penjati Top 40 & Hot AC ljestvicama u SAD-u.

Ava Max svoj je status pop superzvijezde zapečatila trostruko platinastim singlom “Sweet But Psycho” koji je prema cijenjenom New York Timesu ušao u Top 50 najvećih hitova 2019. te je proveo tri tjedna u Top 10 Billboardove ljestvice “Hot 100”. Početak 2020. Ava Max obilježila je snažnom pop himnom “Kings & Queens” koja se uz aktualni fokus singl “Who’s Laughing Now” trenutno nalazi u Top40 najemitiranijih singlova u hrvatskom eteru.

David Guetta i Sia predstavili novu globalnu himnu "Let's Love"

18 rujna, 2020

Četvrti studijski album grupe Sunnysiders od sutra u prodaji na vinilu i CD-u!

18 rujna, 2020