Dino Purić objavio novi singl, emotivnu baladu ‘Ti’

Dino Purić – Ti

Znamo ga kao natjecatelja u prvoj sezoni The Voice, gledali smo ga u A strani HRT-a, no Dino Purić aktivno radi i na svojoj autorskoj glazbi. “Ti” drugi je singl kojim će Dino zasigurno osvojiti srca slušatelja.

Emotivna pop balada koketira i sa sevdahom, i to nije slučajno. Dino je, naime, rođen u Bosni i Hercegovini, a to nije jedina veza Bosne i ove snažne pjesme koja će ovih dana dobiti i svoje vizualno lice.

“Pjesma je u moje ruke došla tako što me Azur Jahić, autor i producent iz Sarajeva, vidio u emisiji A strana i spojio senzibilitet te pjesme s mojim nastupima. Svidjela mi se na prvo slušanje, a Azur mi je dao slobodne ruke što se tiče aranžmana kojeg sam osmislio s producentom Rejhanom Okanovićem. “Ti” je emotivna sama po sebi i upravo smo zbog toga aranžman napravili minimalistički, jer nismo htjeli da veliki i moderni pop aranžmani uguše dušu pjesme” – kaže Dino Purić.

Osim navedenog dvojca, Dino u pjesmi surađuje i s iznimno talentiranim violončelistom Matejem Miloševom, a back vokale povjerio je Ivi Gortan i Lu Jakelić. Ono što ova mlada ekipa radi nastavlja se na već prepoznato stvaralaštvo ovih prostora, stvaralaštvo koje publika voli i vjerna mu je. Tema kojom se bavi pjesma “Ti” postoji od kad je glazbe, miriše na neko novo vrijeme, neke nove glasove koje ćemo pamtiti i neka nova produkcijska rješenja kojima glazba uvijek tjera naprijed. A možda, i samo možda, se tako rađaju klasici.

Album 'Echo Chamber' grupe The Strange debitirao na 1. mjestu prodaje u Hrvatskoj!

listopad 29, 2018

The Miceks imaju novi singl, predivnu baladu 'Volim kad si tu'

listopad 29, 2018