La Lana i producent Guy Arthur predstavili obradu pjesme Whitney Houston

35 godina nakon što je Whitney Houston izbacila singl “How Will I Know”, La Lana donosi obradu dance pop hita s debitantskog albuma R&B dive. Laninu glazbenu posvetu osamdesetima i Whitney Houston producirao je Guy Arthur, novo lice europske dance glazbene scene. Zajedničkim snagama stvorili su zarazni spoj retro i modernog koji mami na ples.

“Ova godina trebala je ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg “k’o pijan plota”. Ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney, moja prva ljubav, netko u kog sam gledala “k’o tele u šarena vrata” i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica haha). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sada i ona i ja imamo nešto zajedničko”, prokomentirala je La Lana izlazak novog singla.

“Dok smo radili na produkciji, glavna inspiracija ovog singla bila je svevremenska originalna verzija pjesme Whitney Houston. Htio sam sačuvati neke elemente koji zvuče kao da su iskočili direktno iz osamdesetih i spojiti ih s modernim zvukom 2020-e. Lana je odradila odličan posao kao glavni vokal koji je odličan u kombinaciji s mojom produkcijom”, izjavio je Guy Arthur.

Video spot u stilu osamdesetih režirao je Joshua Čirjak. U njemu La Lana dijeli s fanovima najznačajnije trenutke iz svoje karijere, kao i snimke iz privatnog života. Video spot pjesme “How Will I Know” može se pogledati na službenom YouTube kanalu La Lana.

"Izgubljeni trag" moćnog rock blues gitarista Zorana Čalića himna je realnosti koja slavi iskrene emocije

17 studenoga, 2020

Live album Iron Maidena s trostruko rasprodanog koncerta u Mexico Cityju

17 studenoga, 2020