Novi singl Mor Rolla originalna je i fascinantna fuzija koja plijeni pažnju

Pulski glazbenik Vedran Šilipetar, poznatiji i pod pseudonimom Mor Roll, ponukan svojim boravkom u Sevilli odlučio je zaljubljenike u nesvakidašnje glazbene kombinacije počastiti izvrsnim novim singlom “Katerina”.

“Pjesma ‘Katerina’ nastala je tijekom mog boravka u Sevilli. Andaluzija je posebno mjesto u kojem glazba ima prvu i glavnu riječ, a u mnogočemu je slična s Istrom, gdje živim. Slušajući andaluzijski flamenco palo mi je na pamet kako bi bilo zgodno napraviti pjesmu u kojoj se sljubljuje ples Tangos (vrsta flamenca) i istarski melos.“ – ovim riječima Mor Roll pojašnjava ideju iza ove fascinantne i originalne fuzije.

Tradicionalni tekst pjesme “Katerina” savršeno se uklopio uz flamenco gitare i ambijent u kojem je Mor Roll živio i stvarao. Video spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija u Sevilli uz kadrove dramatičnih trenutaka iz popularne procesije Semana Santa koju stanovnici Andaluzije posebno štuju.

Režiju i kameru video spota potpisuje Carlos Cańete, Mor Roll stoji iza glazbe, dijela teksta i aranžmana, dok je glavna uloga u spotu pripala atraktivnoj plesačici Ewi Samanti Krolikowskoj.

Surka i Rosiba "nisu za groove", ali su pronašli savršeni plesni beat

17 srpnja, 2020

Najprodavanija vinilna izdanja Dancing Beara u prvoj polovici 2020.

17 srpnja, 2020