Chui i The Strange među nominiranim izvođačima za drugu Rock&Off nagradu!

Glazbeni novinari Rock&Off glazbene nagrade na konferenciji održanoj 8. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture objavili su nominacije za drugu Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off koja je još s prvim, uspješnim izdanjem prezentirala našu fantastičnu glazbenu scenu široj javnosti.

S ponosom objavljujemo kako su naši sastavi Chui i The Strange jedni od nominiranih izvođača. Chui, koji 25. siječnja spremaju veliku koncertnu promociju u zagrebačkom klubu Boogaloo,  počašćeni su s čak četiri nominacije, a The Strange s dvije nominacije.

Zajedno su se našli u kategoriji za ‘Koncertnog izvođača godine’ i ‘Iskonovu nagradu publike’, dok su Chui nominirani i za ‘Jazz&Off izvođača godine’ te sa svojim aktualnim, hvaljenim albumom “Iz kapetanovog dnevnika” i za ‘Album godine’!

chui i the strange, rock&off
Chui, foto: Ivan Buvinić
The Strange, foto: Mare Milin

Stručni žiri ovogodišnje nagrade Rock&Off čini 77 novinara i medijskih djelatnika iz čak 40 različitih medija koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu. S obzirom da je za drugu dodjelu ove hvalevrijedne nagrade pristiglo čak 400 prijava, velika je čast što su se i Dancing Bearovi izvođači našli pri samom vrhu.

‘Iskonova nagrada publike’ odabrat će se neposredno prije same dodjele na njihovim web stranicama, gdje ujedno možete i ostaviti svoj glas od 10. siječnja pa sve do 29. siječnja ove godine i tako osvojiti brojne glazbene nagrade.

Tko su dobitnici druge Nezavisne novinarske nagrade Rock&Off bit će poznato 30. siječnja ove godine na dodjeli nagrade koja će se također održati u Tvornici kulture.

Izdanja bendova Chui i The Strange možete nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama (u Zagrebu, Splitu i Osijeku) i putem Dancing Bear web shopa na www.dancingbear.hr.

Chui among the numerous annual lists in Croatia with their new release "Iz kapetanovog dnevnika"

January 8, 2020

Dva nova izdanja Davida Bowieja u 2020.

January 8, 2020