James Blunt otkrio najemotivniji i najosobniji video spot u svojoj karijeri

James Blunt predstavlja uvjerljivo najemotivniji video spot u svojoj karijeri, onaj za pjesmu “Monsters” koja se smjestila na njegovom hvaljenom, aktualnom izdanju “Once Upon A Mind” koji se našao na trećem mjestu u UK-u i dosegao srebrnu nakladu.

“Monsters je za moga oca koji je u četvrtom stadiju kronične bolesti bubrega, stoga sam ga pitao želi li biti u videu sa mnom” poručio je James Blunt koji je osobno koncipirao čitav video za ovu srceparajuću odu sina upućenu svome ocu.

Video je sniman u Oxfordshireu, a iza njega stoji Vaughan Arnell koji je već surađivao s Jamesom, ali i imenima kao što su Robbie Williams, The Spice Girls, George Michael i One Direction te mnogim drugima.

Ova jednostavna i minimalistička pjesma ujedno je i jedna od najosobnijih pjesama koje je James ikada napisao, dok će sam video biti zasigurno jedan od onih koji će se u 2020. najviše spominjati.

“I’m not your son. You’re not my father,
We’re just two grown men saying goodbye.
No need to forgive. No need to forget.
I know your mistakes and you know mine.
And while you’re sleeping, I’ll try to make you proud.
So daddy, won’t you close your eyes.
Don’t be afraid. It’s my turn to chase the monsters away.”

Poznato je i kako će nastupiti u Royal Albert Hallu, 7. travnja ove godine, a tu je i europska turneja koja ga dovodi i u naše susjedstvo – Padovu, Milano, Beč i Budimpeštu – točne datume nastupa možete pronaći na službenoj web stranici.

Novi album “Once Upon A Mind” možete nabaviti na CD-u i LP-u putem Dancing Bear webshopa, u Dancing Bear dućanima te svim boljim opremljenim prodavaonicama ploča, a možete ga poslušati i putem Deezera.

 

Dancing Bear - prva diskografska kuća u Hrvatskoj sa službenim YouTube certifikatom

January 15, 2020

Kako je Chui stigao na planetu Zemlju saznajte kroz novi singl i video spot “Iz kapetanovog dnevnika”

January 15, 2020