Tones And I predstavila pjesmu kojom proziva sve pozere

Australska glazbenica Tones And I objavila je novi singl naslova “Ur So F**kInG cOoL”, a pronaći ga možete na svim digitalnim platformama.

Pjesma je objavljena uz prateći video spot u režiji Nicka Kozakisa, Liama Kellyja i Tones And I, u kojem pjevačica i autorica osobno portretira samodopadne pojedince za koje nema ni trunku strpljenja.

Tones And I inspiraciju za spot i pjesmu “Ur So F**kInG cOoL” pronašla je na losanđeleskoj zabavi koja nije ostavila najbolji dojam na glazbenicu: “Napisala sam pjesmu nakon što sam otišla na zabavu na kojoj su svi okupljeni mislili za sebe da su najbitnije osobe na svijetu i samo sam pomislila – ovo je sranje, odoh ja.”

“Ur So F**kInG cOoL” posljednji je u nizu singlova ove superzvijezde u usponu koja je svojim globalnim hitom “Dance Monkey” oborila brojne rekorde u svijetu popa. Netom prije ovog singla, Tones And I je predstavila pjesme “Bad Child” i “Can’t Be Happy All The Time”. Sva tri singla predstavljena su javnosti nakon objave EP-a “The Kids Are Coming” koji možete nabaviti u Dancing Bear dućanima i web shopu.

Ogenj za novi singl izdvajaju brzopoteznu ljubavnu himnu "Zanavek buš moja"!

June 1, 2020

Nova pjesma The Obale donosi prepoznatljivi zvuk dalmatinskog rocka

June 1, 2020